Vakantiepark Bos en Duin

Vakantiepark Bos en Duin

Land: Nederland
Regio: Zeeland
Duinweg 82 4356GD Oostkapelle

Aangeboden door:

Ga naar de website »

Vakantieparken in Zeeland

Organisaties

  • Roompot
  • Landal
  • Vrijuit
  • Aquadelta
  • Hogenboom

Meer informatie en ligging Vakantiepark Bos en Duin

Het vakantiepark Bos en Duin ligt in de gezellige plaats Oostkapelle nabij de bruisende stad Domburg. De omgeving is natuurrijk met zoals de naam van het park al doet vermoeden veel bossen en duinen. Het vakantiepark Bos en Duin grenst dan ook direct aan het duinbos op Walcheren en dat biedt natuurlijk een uitstekende basis voor het maken van fietstochten en wandeltochten in de omgeving. De zee en het strand zijn ook eenvoudig te bereiken en ook op het park zelf worden diverse voorzieningen aangeboden om het vakantieplezier van de gasten te vergroten. Zo zijn er voor de kinderen onder meerdere speeltuinen, waarin ze zich uit kunnen leven en kunnen de grote gasten terecht op een van de tennisbanen of een gezellig spel spelen op de jeu de boules baan. Bovendien hebben de gasten van vakantiepark Bos en Duin gratis toegang tot het zwembad de Parel en tot de indoor speeltuin voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar op het Hof Domburg.

Accommodaties vakantiepark Bos en Duin

Op het knusse vakantiepark Bos en Duin zijn diverse accommodaties beschikbaar. Het betreft hier bungalows, die geschikt zijn voor maximaal vier, zes of maximaal acht personen. De bungalows zijn geschakeld en zijn voorzien van een moderne inrichting. Alle accommodaties hebben de beschikking over een terras voor de vakantiewoning met tuinmeubilair. De bungalow voor maximaal vier volwassenen is een speciale kinderbungalow en heeft dan ook de beschikking over kinderfaciliteiten als een kinderstoel.

Ga direct naar Bos en Duin »

Fotogallery


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iopofilter/domains/vakantieparkenzeeland.com/public_html/views/park.php on line 11